Akademia Polmarkus i Credin zaprasza!

Data | 19.11.2013 |
Godzina | 10:00-16:00 |
19 listopada odbyło się szkolenie z firmą Credin “Świąteczne ciasteczka”.
Ponieważ Boże Narodzenie już za pasem, w programie nie mogło zabraknąć Ciasta Piernikowego, cenionej mieszanki ciasta biszkoptowo-tłuszczowego z dodatkiem starannie dobranych przypraw korzennych oraz aromatu miodowego. Do tradycyjnej receptury dodajemy m.in. Krem Czekoladowa Miss Kong, idealny do oblania piernika oraz Gotowy Krem Napoleon. Przygotowaliśmy również m.in. Ciasteczka Toruńskie, Czekoladowe Ciasteczka Domowe oraz marcepanowe. Klienci docenili zwłaszcza masę Kranse XX – wysokiej jakości masę marcepanową o wielostronnym zastosowaniu (Kranse XX należy wymieszać z cukrem i białkiem jaja kurzego, by otrzymać gotową do użycia masę). Prowadzenie: Zbigniew Droś i Piotr Barnaś z firmy Credin. Zapraszamy do galerii!