Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Czym oblewać miękkie ciasta?

Często pojawia się pytanie, czym polewać np. miękki biszkopt. Zależy nam, by polewa ściśle pokrywała ciasto, a jednocześnie była na tyle elastyczna, by poddawała się pod naciskiem noża i nie pękała przy krojeniu. Polecamy gamę produktów Creme dell’Artigiano – to polewy stworzone na bazie tłuszczów roślinnych innych niż masło kakaowe. Ich doskonały smak, piękny połysk i wyrazisty kolor sprawiają, że są idealne do lukrowania ciasta. Dostępne są smaki czekolady ekstragorzkiej, białej, orzechów laskowych.

© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173