“Cookies” czekoladowe



Składniki
- Dawn Cookie-Mix Czekoladowy 1.000 kg
- Masło lub margaryna 0.160 kg
- Woda 0.070 kg
- Chocolate Chunks/orzechy / owoce 0.150 kg
Wykonanie
“Cookies” czekoladowe:
Mieszać Cookie-Mix Czekoladowy z masłem / margaryną płaskim mieszadłem przez 3-5 minut przy średniej szybkości, dodać 70 ml wody i wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Dodać Chocolate Chunks białe i Chocolate Chunks ciemne, orzechy i suszone owoce. Przygotować wałek 32 cm, schłodzić i wyciąć ciasteczka ok. 2 cm szerokości. Temperatura pieczenia: 200 ° C. Czas pieczenia: 12 minut
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".