Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Ciasto parzone Ekler Mix

25 min 210-190o

Składniki

  • Sucrea Ciasto Parzone Ekler Mix 0.125 kg
  • Olej 0.125 kg
  • Woda 0.125 kg
  • Jaja Eipro 0.190 kg

Wykonanie

1

Ciasto parzone Ekler Mix:

Mieszać wszystkie składniki 1 minutę na wolnych obrotach i następnie 5 minut na szybkich obrotach. Szprycować paski na długość całej blachy. Temperatura pieczenia: 210 - 190 st. C (temperatura spadająca). Czas pieczenia około 25 minut. Pod koniec na otwartych cugach.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Sucrea Ciasto Parzone Ekler Mix
Olej
Woda
Jaja Eipro
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI