Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem bananowy

Składniki

  • Sucrea Fond bananowy 0.500 kg
  • Woda 0.400 kg
  • Bita śmietana 2.000 kg

Wykonanie

1

Krem bananowy:

Zmieszać fond z wodą. Powoli dodać bitą śmietanę. Nałożyć niewielką ilość kremu na biszkopt i nałożyć wzdłuż blachy batony z ciasta parzonego. Przykryć pozostałą ilością kremu bananowego.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Sucrea Fond bananowy
Woda
Bita śmietana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI