Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem karmelowy

Składniki

  • Sucrea Fond karmelowy 0.190 kg
  • Woda 0.150 kg
  • Ubita śmietana 0.750 kg
  • Fruibel San Felipe 0.150 kg
  • Sucrea Glazura straciatella 0.150 kg

Wykonanie

1

Krem karmelowy:

Zmieszać fond z wodą. Powoli dodać bitą śmietanę. Napełnić przekrojone batony z ciasta parzonego. Przykryć drugą połową ciasta parzonego. Przesmarować dokładnie polewą czekoladową. Przygotowanie polewy:  San Feline i Glazura straciatella należy upłynnić i połączyć.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Sucrea Fond karmelowy
Woda
Ubita śmietana
Fruibel San Felipe
Sucrea Glazura straciatella
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI