Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wykonanie kruszonki i wypiek

18 min 190o

Składniki

  • Cukier waniliowy 0.010 kg
  • Cukier kryształ 0.100 kg
  • Masło 0.200 kg
  • Mąka pszenna typ 500 0.300 kg

Wykonanie

1

Wykonanie kruszonki i wypiek:

Podane surowce połączyć do uzyskania sypkiej, grutkowatej konsystencji.   UWAGA! receptura zawiera kilka możliwości dobrania kształtów wyrobu i nadzienia. Kremem na bazie jogurtu można bułeczki nadziewać zarówno przed jak i po wypieku. Po wygarowaniu należy ciastka posmarować jajkiem i posypać kruszonką.  Wypiek w temp. 190 st. C ok. 18 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Cukier waniliowy
Cukier kryształ
Masło
Mąka pszenna typ 500
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI