Całość
Składniki
- Caravella cover white 0.300 kg
- Caravella cover cacao 0.050 kg
- Olej 0.050 kg
- Woda 0.200 kg
- Cukier 0.100 kg
- Cytryna - 1/2 szt. kg
- Spirytus 0.030 kg
Wykonanie
Całość:
Do ramki 30 x 20 cm lub 2 torcików o średnicy 18 cm wyłożyć biszkopt ciemny, delikatnie nakropić. Rozpuścić masło i do ciepłego dodać Cara Crakinę mieszając do uzyskania jednolitej dość luźnej konsystencji. Chrupką masę wylać ma biszkopt i zostawić w chłodnym miejscu do zastygnięcia. Kolejno wyłożyć na scaloną masę połowę kremu waniliowego, rozsmarować, nałożyć nakropiony biszkopt i pozostałą część kremu waniliowego. tak przygotowane ciastko można zmrozić, oblewać Caravellą cover cacao oraz white z dodatkiem oleju. Dekoracja: Polewa Callebaut ISD 400 - 0,300 kg Cara Cracine - 0,050 kg Rozpuścić polewę. Dodac Cara Crakinę, wymieszać i wylać na folię. Po zastygnięciu wycinać lub łamać kawałki do dekorowania.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".