Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Chrupkie serca

Składniki

  • Czekolada Barry Callebaut 811 lub mleczna 823 0.240 kg
  • Pasta PNP Barry Callebaut 0.240 kg
  • Prażynki Barry Callebaut 0.160 kg

Wykonanie

1

Chrupkie serca:

Rozpuścić czekoladę do temperatury 40 – 50ºC, a następnie dodać pastę PNP. Wymieszać i wsypać prażynki. Całość dokładnie wymieszać następnie wylewać w formach bankietowych, silikonowych lub metalowych. Tak przygotowane serca zostawić w lodówce do wystygnięcia. Po wyciągnięciu z form serca oblewamy surogatem z Master Martini. Po wystygnięciu czekolady dekorujemy zabarwionym białym surogatem

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Czekolada Barry Callebaut 811 lub mleczna 823
Pasta PNP Barry Callebaut
Prażynki Barry Callebaut
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI