Chrupkie serca

Składniki
- Czekolada Barry Callebaut 811 lub mleczna 823 0.240 kg
- Pasta PNP Barry Callebaut 0.240 kg
- Prażynki Barry Callebaut 0.160 kg
Wykonanie
Chrupkie serca:
Rozpuścić czekoladę do temperatury 40 – 50ºC, a następnie dodać pastę PNP. Wymieszać i wsypać prażynki. Całość dokładnie wymieszać następnie wylewać w formach bankietowych, silikonowych lub metalowych. Tak przygotowane serca zostawić w lodówce do wystygnięcia. Po wyciągnięciu z form serca oblewamy surogatem z Master Martini. Po wystygnięciu czekolady dekorujemy zabarwionym białym surogatem
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".