Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Ciasto

15min 180o

Składniki

  • Marcepan Kranse XX 1.000 kg
  • Cukier kryształ 1.000 kg
  • Białko 0.410 kg
  • Bonificatore Agrolina 0.005 kg
  • Cukier puder 0.200 kg

Wykonanie

1

Ciasto:

Kranse XX, cukier i aromat wymieszać do uzyskania jednolitej konsystencji, powoli dodawać białko. Masa musi być dobrze wymieszana (bez grudek), jest dość luźna. Wyszprycować okrągłą tylką na blachę z papierem sylikonowym. Odczekać ok. 20-30 min. i obsypać cukrem pudrem. Temp. pieczenia: 180 st. C, czas pieczenia ok. 15 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Marcepan Kranse XX
Cukier kryształ
Białko
Bonificatore Agrolina
Cukier puder
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI