Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem półtłusty kawowy

Składniki

  • Mleko 0.800 kg
  • Napar kawowy 0.200 kg
  • Sycyliana 0.500 kg
  • Masło 0.400 kg
  • Spirytus 0.025 kg
  • Amaretto 0.060 kg
  • Cukier puder 0.100 kg

Wykonanie

1

Krem półtłusty kawowy:

Krem półtłusty kawowy: mleko podgrzać z naparem kawowym. Dodać cukier puder, krem Sycyliana i mieszać przez kilka minut. W osobnym kociołku spienić masło i dodawać lekko ostudzony krem. Na końcu wlać alkohol i wymieszać.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Mleko
Napar kawowy
Sycyliana
Masło
Spirytus
Amaretto
Cukier puder
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI