Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat orzechowy

15-20min 180o

Składniki

  • Białka - 3 szt. kg
  • Cukier puder 0.090 kg
  • Orzechy włoskie + migdały 0.150 kg
  • Skrobia ziemniaczana 0.025 kg

Wykonanie

1

Blat orzechowy:

Blat orzechowy (forma 20 x 60 cm - proporcja na 2 blaty 20 x 30 cm): ubić białka, następnie dodać cukier puder. Osobno połączyć orzechy włoskie, migdały i mąkę ziemniaczaną. Po uzyskaniu sztywnej piany wymieszać całość i piec w temp. 180 st. C ok. 15-20 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Białka - 3 szt.
Cukier puder
Orzechy włoskie + migdały
Skrobia ziemniaczana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI