Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem orzechowy i wykonanie całości

Składniki

  • Margaryna gioia lub masło 0.230 kg
  • Caravella cover cacao 0.540 kg
  • Pasta Nocciola Laurus 0.030 kg
  • Spirytus 0.010 kg
  • 0,120 kg Frużelina wiśniowa Prospona 0.120 kg

Wykonanie

1

Krem orzechowy i wykonanie całości:

Krem orzechowy: napowietrzyć masło lub margarynę. Dodać Caravellę cover cacao, następnie dodać pastę Nocciola Laurus. Na koniec doprawić spirytusem. Całość: do ramki 20 x 30 cm wyłożyć blat ciemny i lekko nasączyć. Przesmarować cienką warstwą frużeliny wiśniowej. Nałożyć 150 g kremu orzechowego i wysmarować. Nałożyć biszkopt orzechowy przesmarować 150 g kremu i przykryć biszkoptem ciemnym. Po nakropieniu ostatniego biszkoptu wysmarować 100 g kremu, następnie schłodzić i oblewać Caravellą cover cacao.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Margaryna gioia lub masło
Caravella cover cacao
Pasta Nocciola Laurus
Spirytus
0,120 kg Frużelina wiśniowa Prospona
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI