Krem orzechowy i wykonanie całości
Składniki
- Margaryna gioia lub masło 0.230 kg
- Caravella cover cacao 0.540 kg
- Pasta Nocciola Laurus 0.030 kg
- Spirytus 0.010 kg
- 0,120 kg Frużelina wiśniowa Prospona 0.120 kg
Wykonanie
Krem orzechowy i wykonanie całości:
Krem orzechowy: napowietrzyć masło lub margarynę. Dodać Caravellę cover cacao, następnie dodać pastę Nocciola Laurus. Na koniec doprawić spirytusem. Całość: do ramki 20 x 30 cm wyłożyć blat ciemny i lekko nasączyć. Przesmarować cienką warstwą frużeliny wiśniowej. Nałożyć 150 g kremu orzechowego i wysmarować. Nałożyć biszkopt orzechowy przesmarować 150 g kremu i przykryć biszkoptem ciemnym. Po nakropieniu ostatniego biszkoptu wysmarować 100 g kremu, następnie schłodzić i oblewać Caravellą cover cacao.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".