Ciasto jogurtowe

Składniki
1. Ciasto Lemoniada
- Ciasto Lemoniada 1.000 kg
- Jaja 0.350 kg
- Olej 0.300 kg
- Woda 0.250 kg
2. Krem Napoleon jogurtowy
- Krem Napoleon jogurtowy 1.200 kg
- Woda 3.000 kg
3. Credi Fond neutralny
- Credi fond neutralny 0.500 kg
- Woda (gorąca) 0.500 kg
4. Wykonanie całości
- Credigel instant 0.500 kg
- Woda (gorąca) 0.500 kg
- Cukier 0.125 kg
Wykonanie
Ciasto Lemoniada:


Czas mieszania 2 min. na wolnych obrotach. Czas pieczenia 180 st. C ok. 20 min.
Krem Napoleon jogurtowy:
Czas mieszania 2 min. na średnich obrotach
Credi Fond neutralny:
Credi fond neutralny: wymieszać wszystkie składniki razem.
Wykonanie całości:
Credigel instant: wymieszać wszystkie składniki razem. Całość: wymieszany Credi fond neutralny z wodą połączyć z wymieszanym wcześniej kremem napoleon jogurtowym. Rozsmarować połowę gotowej masy na blat Ciasta Lemoniada i wyłożyć owoce ok. 2,000 kg a następnie rozsmarować resztę masy. Na wierzch ułożyć owoce a następnie nanieść Credigel instant.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".