Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Ciasto orzechowo – kokosowe

170o

Składniki

  • Ciasto "Orzechowe Pasodoble" Credin 1.000 kg
  • Olej 0.300 kg
  • Jaja 0.350 kg
  • Woda 0.250 kg
  • Masa kokosowa Suprima 0.750 kg
  • Woda 0.330 kg
  • Crustex 0.250 kg
  • orzechy włoskie de dekoracji 0.250 kg

Wykonanie

1

Ciasto orzechowo – kokosowe:

Wymieszać wszystkie składniki razem na wolnych obrotach przez 2 min. Wypiec w temp. 170C. przez ok. 30 min. Na zapieczone ciasto rozłożyć lub wyszprycować masę kokosową (wcześniej masę kokosową połączyć z 0,330 kg wody)  i wypiec. Czas pieczenia ok. 25 min. W końcowej fazie pieczenia posypujemy Crustexem z orzechami i zapiekamy przez 10 min. Temp. 170o C.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ciasto "Orzechowe Pasodoble" Credin
Olej
Jaja
Woda
Masa kokosowa Suprima
Crustex
orzechy włoskie de dekoracji
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173