Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka adwokatowa i wykonanie całości

Składniki

  • Woda 0.075 kg
  • Cukier 0.125 kg
  • Żelatyna 0.013 kg
  • Woda 0.050 kg
  • Adwokat 0.281 kg

Wykonanie

1

Żelka adwokatowa i wykonanie całości:

Żelka adwokatowa: zagotować wodę z cukrem. Namoczyć 0,013 kg żelatyny w 0,05 kg wody i zostawić do napęcznienia. Do gorącego syropu wlać rozpuszczona żelatynę, wymieszać i schłodzić. Należy odważyć 0,169 kg ugotowanego syropu z żelatyną i wymieszać z 0,281 kg adwokata. Wykonanie: do ramki 20 x 30 cm włożyć biszkopt ciemny Completo Cacao i nasączyć ponczem. Przygotować krem serowy, podzielić go na trzy części i przekładać nim trzy warstwy biszkoptu ciemnego. Ostatnią warstwę starannie wyrównać i wylać na wierzch żelkę adwokatową

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Woda
Cukier
Żelatyna
Adwokat
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI