Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Krem malinowy

Składniki

  • Fond neutralny Balance Line Dawn 0.220 kg
  • Jogurt 1,5% 0.500 kg
  • Puree malinowe 0.250 kg
  • Ubita śmietana 0.700 kg

Wykonanie

1

Krem malinowy:

Jeśli używamy malin mrożonych, należy je zmiksować. Dobrze je podgrzać do temp. ok 20 st. C. Wtedy fond neutralny połączyć z malinami i jogurtem. Następnie dodać do ubitej śmietany i wyłożyć na wcześniej wypieczone ciasto biszkoptowe wyłożone w blasze. Rozsmarować i schłodzić.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fond neutralny Balance Line Dawn
Jogurt 1,5%
Puree malinowe
Ubita śmietana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI