Mus biały jogurtowo-miodowy
Składniki
- Miód 0.200 kg
- Żółtko 0.150 kg
- Sok z limonki 0.100 kg
- Skórka z limonki kg
- Czekolada biała CHW-R2241NV Velvet Callebaut 0.100 kg
- Jogurt naturalny 0.300 kg
- Żelatyna 0.017 kg
- Śmietanka 34% 0.300 kg
Wykonanie
Mus biały jogurtowo-miodowy:
Ubić śmietankę. Z soku z limonki, żółtek i miodu wykonać krem angielski. Do czekolady wlać krem angielski starannie mieszając. Połączyć z jogurtem i startą skórką, dodać żelatynę i na dwa - trzy razy ubitą śmietankę.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".