Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Kokosanki

20-25min 180-190o

Składniki

  • Masa kokosowa Suprima 1.000 kg
  • Woda 0.600 kg
  • Krem budyniowy Sycyliana 0.080 kg

Wykonanie

1

Kokosanki:

Masę kokosową Suprima z wodą (0,400 kg)  namoczyć ok. 20 minut, a następnie ubić na szybkich obrotach 4-5 min. Następnie zamieszać wodę (0,200) z Sycylianą i dodać do ubitej masy kokosowej. Mieszać do uzyskania jednolitej konsystencji.  Całość: masę szprycujemy w formie gwiazdek na blachy z pergaminem i odpiekamy w temp. 180-190oC ok. 20-25 min. Po wystudzeniu ozdabiamy surogatem Master Martini.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Masa kokosowa Suprima
Woda
Krem budyniowy Sycyliana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI