Kokosowe Pawie Oczka

Składniki
1. Ciasto
- Ciasto kruche M&+S 1.000 kg
- Margaryna 0.450 kg
- Jaja 0.050 kg
2. Krem kokosowy i wykonanie całości
- Cocomix Komplet 1.000 kg
- Krem Daniela 0.150 kg
- Jaja 0.150 kg
- Woda 0.300 kg
Wykonanie
Ciasto:
Margarynę i jaja wymieszać z Ciastem Kruchym M+S. Gotowe ciasto wałkujemy na ok. 2,5 mm i wycinamy koła ok. 5-7 cm. Układamy na papier piekarniczy.
Krem kokosowy i wykonanie całości:


Krem kokosowy: wszystkie składniki ubić na średnim biegu. Całość: krem kokosowy szprycujemy w formie rantu wokół brzegu ciasta kruchego na blasze wyłożonej papierem. W środek nakładamy dowolną frużelinę. Wypiek 190 ºC ok. 15-17 min. Dekoracja: całość ciastka po wypieku dekorujemy żelem morelowym.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".