Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Kokosowe Pawie Oczka

Składniki

1. Ciasto

  • Ciasto kruche M&+S 1.000 kg
  • Margaryna 0.450 kg
  • Jaja 0.050 kg

2. Krem kokosowy i wykonanie całości

  • Cocomix Komplet 1.000 kg
  • Krem Daniela 0.150 kg
  • Jaja 0.150 kg
  • Woda 0.300 kg

Wykonanie

1

Ciasto:

Margarynę i jaja wymieszać z Ciastem Kruchym M+S.  Gotowe ciasto wałkujemy na ok. 2,5 mm i wycinamy koła ok. 5-7 cm. Układamy na papier piekarniczy.

2

Krem kokosowy i wykonanie całości:

15-17min 190o

Krem kokosowy: wszystkie składniki ubić na średnim biegu. Całość: krem kokosowy szprycujemy w formie rantu wokół brzegu ciasta kruchego na blasze wyłożonej papierem. W środek nakładamy dowolną frużelinę. Wypiek 190 ºC ok. 15-17 min. Dekoracja: całość ciastka po wypieku dekorujemy żelem morelowym.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ciasto kruche M&+S
Margaryna
Jaja
Cocomix Komplet
Krem Daniela
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI