Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopty korzenne

9min 190o

Składniki

  • Ciasto korzenne Soft 1.000 kg
  • Olej 0.400 kg
  • Jaja 0.250 kg
  • Woda 0.200 kg

Wykonanie

1

Biszkopty korzenne:

Składniki połączyć i wyrobić na wolnym biegu miksera przez ok. 2 min. Gotowe ciasto wyszprycować na papier w formie małych okrągłych korpusów. Piec w temp. 190 ºC przez ok. 9 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ciasto korzenne Soft
Olej
Jaja
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI