Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Nadzienie kajmakowe i wykończenie

Składniki

  • Kajmak klasyczny Polder 1.000 kg
  • Rodzynki 0.300 kg
  • Orzechy arachidowe 0.200 kg
  • Skórka pomarańczowa 0.100 kg
  • Słupki migdałowe 0.300 kg

Wykonanie

1

Nadzienie kajmakowe i wykończenie:

Na wypieczone i ostudzone korpusy korzenne wyszprycować małe porcje kajmaku a następnie całość zanurzyć w bakaliach tak aby jak najwięcej bakalii przykleiło się do masy kajmakowej. Całość ciastka oblać rozpuszczoną Kiddy Noisette.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Kajmak klasyczny Polder
Rodzynki
Orzechy arachidowe
Skórka pomarańczowa
Słupki migdałowe
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI