Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka Melonowa

Składniki

  • Jabłko prażone Prospona 0.600 kg
  • Pasta Melonowa Elenka 0.120 kg
  • Agar 850 0.006 kg
  • Woda 0.200 kg

Wykonanie

1

Żelka Melonowa:

Agar namaczamy w zimnej wodzie, następnie podgrzewamy jabłka. Dodajemy do nich pastę melonową. Gotujemy agar i łączymy z jabłkami. Całość wylewamy do formy 10/60 i odstawiamy do zastygnięcia. Kolejno tniemy żelkę na paski ok 1,5 cm szerokości i nakładamy na krem waniliowy. Uwaga - do jabłek możemy dodać inne pasty, np. Pasta Lamponi (malina).

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Jabłko prażone Prospona
Pasta Melonowa Elenka
Agar 850
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173