Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Żelka Melonowa

Składniki

  • Jabłko prażone Prospona 0.600 kg
  • Pasta Melonowa Elenka 0.120 kg
  • Agar 850 0.006 kg
  • Woda 0.200 kg

Wykonanie

1

Żelka Melonowa:

Agar namaczamy w zimnej wodzie, następnie podgrzewamy jabłka. Dodajemy do nich pastę melonową. Gotujemy agar i łączymy z jabłkami. Całość wylewamy do formy 10/60 i odstawiamy do zastygnięcia. Kolejno tniemy żelkę na paski ok 1,5 cm szerokości i nakładamy na krem waniliowy. Uwaga - do jabłek możemy dodać inne pasty, np. Pasta Lamponi (malina).

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Jabłko prażone Prospona
Pasta Melonowa Elenka
Agar 850
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI