Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Multicake

30-40min 170o

Składniki

  • Multicake 1.000 kg
  • Jaja 0.450 kg
  • Olej 0.400 kg
  • La Glassa 0.250 kg
  • Białko 0.150 kg

Wykonanie

1

Multicake:

Ciasto: wszystkie składniki mieszamy na średnich obrotach płaskim mieszadłem. Masę wykładamy na blaszkę z rantem 60/20. Układamy owoce: truskawki, jagody, maliny.  Glazura migdałowa: glazurę mieszamy z białkiem na wolnych obrotach przez 3 min. Masę odstawiamy na 30 min. Następnie szprycujemy cienka kratkę na przygotowane wcześniej ciasto z owocami. Delikatnie posypujemy cukrem pudrem. Wypiekamy w temp. 170 st. C ok 30-40 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Multicake
Jaja
Olej
La Glassa
Białko
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI