Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat orzechowy (60 x 40 cm)

12min 190o

Składniki

  • Jaja - 12 szt. kg
  • Cukier 0.240 kg
  • Mąka 0.100 kg
  • Orzech laskowy 0.260 kg
  • Pasta z orzechów PNP 0.135 kg
  • Płatki migdałowe 0.060 kg

Wykonanie

1

Blat orzechowy (60 x 40 cm):

Białka ubić, dodać cukier i dalej ubijać. Wlać żółtka i zamieszać na zmniejszonych obrotach maszyny. Wlać  pastę i mieszając wsypać mąkę połączoną z rozdrobnionymi orzechami i płatkami migdałów. Wypiekać ok. 12 min. w temp. 190 st. C

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Jaja - 12 szt.
Cukier
Mąka
Orzech laskowy
Pasta z orzechów PNP
Płatki migdałowe
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI