Masa kokosowa i wykonanie całości
Składniki
- Masa kokosowa Suprima 0.850 kg
- Woda 0.350 kg
Wykonanie
Masa kokosowa i wykonanie całości:
Nadzienie kokosowe: zamieszać w ubijaczce na szybkich obrotach. Odstawić do napęcznienia masy. Masę można rozrzedzić wodą i nakładać na ciasto. Całość: po zagarowaniu ciasto rozwałkować na prostokąt o dł. 150 cm i wysmarować równomiernie nadzienie. Zawinąć w roladę i pokroić na 28-30 kawałków o szerokości ok. 5 cm. Każdy z kawałków włożyć do papilotki w pionie i przekazać do garowania. czas rozrostu ok. 30-35 min. Wypiek w temp. 190 ºC ok. 20-25 min. Można udekorować białą czekoladą!
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".