Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa serowa

Składniki

  • Top Cream 0.400 kg
  • Woda 0.800 kg
  • Ser tłusty homogenizowany 2.000 kg
  • Cukier puder 0.500 kg
  • Margaryna 80% 0.300 kg
  • Credi Fond Naturalny 0.800 kg
  • Woda 0.800 kg
  • Aromat Waniliowy kg

Wykonanie

1

Masa serowa:

Ubić Top Cream. Ser utrzeć z Credi Margaryną i połączyć z cukrem pudrem. Credi Fond Neutralny rozpuścić w letniej wodzie. Top Cream połączyć z masą serową i dodać Credi Fond Neutralny.  Dodać aromat.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Top Cream
Woda
Ser tłusty homogenizowany
Cukier puder
Margaryna 80%
Credi Fond Naturalny
Woda
Aromat Waniliowy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173