Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Ciasto czekoladowe kruche

20min 190o

Składniki

  • Komplet Czekoladowe Soft 1.000 kg
  • Mąka pszenna typ 550 0.650 kg
  • Margaryna 70% 0.650 kg

Wykonanie

1

Ciasto czekoladowe kruche:

Składniki ciasta połączyć i wyrobić do żądanej konsystencji (kruszonka). Część gotowego ciasta rozsypać na spód formy (1500 g) i zapiec. Temp. pieczenia 190 st. C. Czas pieczenia 20 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet Czekoladowe Soft
Mąka pszenna typ 550
Margaryna 70%
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI