Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wypieczenie i dekoracja

Składniki

Wykonanie

1

Wypieczenie i dekoracja:

Do lekko nagrzanego piekarnika włożyć przygotowane stolle i wypiekać w temperaturze 210 st. C. Po 5-10 minutach zmniejszyć temperaturę do 190 st. C i wypiekać przez kolejne 40-45 minut. Po wystygnięciu posmarować z wierzchu płynnym masłem i następnie posypać grubą warstwą cukru pudru.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI