Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat Completo Cacao

Składniki

  • Fiorfiore Completo Cacao 0.230 kg
  • Woda 0.085 kg
  • Olej 0.085 kg

Wykonanie

1

Blat Completo Cacao:

Wszystkie składniki mieszać płaskim mieszadłem przez 5 min. Wyłożyć do rantów 20 x 30 cm (proporcja na dwa blaty) i wypiekać w temp. 180 st. C przez ok. 30 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fiorfiore Completo Cacao
Woda
Olej
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI