Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus czekoladowy

Składniki

  • Czekolada deserowa 811 0.100 kg
  • Czekolada mleczna 823 0.100 kg
  • Lekko ubita śmietana 0.300 kg

Wykonanie

1

Mus czekoladowy:

Rozpuścić czekoladę w temp. 45-50 oC i połączyć z lekko ubitą śmietaną. Wylać do połowy rantu na wcześniej schłodzony krem angielski. Nałożyć zamrożoną czarną porzeczkę i przykryć pozostałą masą. Wyrównać i schłodzić.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Czekolada deserowa 811
Czekolada mleczna 823
Lekko ubita śmietana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI