Glazura i wykonanie całości
Składniki
- Belnap 0.200 kg
- Decorgel neutralny 0.400 kg
- Woda 0.160 kg
Wykonanie
Glazura i wykonanie całości:
Glazura: zagotować Belnap z wodą. Dodać Decorgel i barwnik. wymieszać i oblewać zmrożone torciki. Całość: do ramki włożyć biszkopt biały Camargo, nasączyć delikatnie i nałożyć przygotowany mus gruszkowy. Następnie nałożyć blat ciemny Completo cacao i nasączyć trochę mocniej. Kolejny etap to przygotowanie musu jogurtowego na bazie stabilizatora Jogokiss. Wysmarować połowę musu jogurtowego i nałożyć zamrożoną żelkę gruszkową. Całość zamknąć pozostałą częścią musu jogurtowego. Torciki można zamrozić i oblewać glazurą na bazie Decorgeli.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".