Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt

Składniki

  • Migdał płatki 0.150 kg
  • Mączka migdałowa 0.150 kg
  • Cukier puder 0.300 kg
  • Mąka 0.100 kg
  • Białka 0.500 kg
  • Cukier kryształ 0.300 kg
  • Kropelki do zapiekania 0.080 kg

Wykonanie

1

Biszkopt:

Białka ubić na sztywno dodając etapami cukier kryształ. Po uzyskaniu gładkiej masy wymieszać ręcznie z pozostałą ilością sypkich produktów i kropelek do zapiekania. Powstałą masę wykładamy do czterech rantów i pieczemy w temp. 180 st. C ok. 20-25 min. do uzyskania złotego koloru.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Migdał płatki
Mączka migdałowa
Cukier puder
Mąka
Białka
Cukier kryształ
Kropelki do zapiekania
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI