Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt czekoladowy

Składniki

  • Komplet Biszkopt Czekoladowy 1.000 kg
  • Jaja 0.700 kg
  • Woda 0.200 kg

Wykonanie

1

Biszkopt czekoladowy:

Składniki biszkoptu połączyć i ubić na szybkim biegu miksera. Gotowe ciasto nanieść do form i upiec. Po ostudzeniu pokroić na 3 warstwy. Naważka 310 g/1 sztuka. Czas ubijania 6 minut. Temperatura pieczenia 190 st. C. Czas pieczenia 30 minut.  

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Komplet Biszkopt Czekoladowy
Jaja
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI