Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt

6-8min 220o

Składniki

  • Jaja 0.300 kg
  • Cukier 0.134 kg
  • Mąka 0.134 kg
  • Bisquit 0.020 kg

Wykonanie

1

Biszkopt:

Wszystkie składniki połączyć razem i ubijać na średnio szybkich obrotach przez ok. 7-8 min. Następnie wypiekać w temp. 220 st. C przez ok. 6-8 min.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Jaja
Cukier
Mąka
Bisquit
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI