Krem pistacjowy
Składniki
- Mleko 0.300 kg
- Śmietana 0.400 kg
- Creme Brulee 0.150 kg
- Pasta pistacja 0.160 kg
- Sanatine 0.050 kg
- Śmietana 0.400 kg
Wykonanie
Krem pistacjowy:
Zagotować 200 g mleka i całą śmietanę. 100 g mleka połączyć z Cremem Brulee i dodać do zagotowanych płynów. Ponownie zagotować, a następnie dodać Sanatine i wymieszać. Dodać pastę pistacjową. Mieszać co jakiś czas aby masa szybciej stygła i aby nie zrobił się kożuch. Dodać ubitą śmietanę w temp. ok 30 st. C
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".