Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Nakropka i wykończenie całości

Składniki

  • Woda 0.320 kg
  • Cukier 0.160 kg
  • Spirytus 0.050 kg
  • Cytryna - 1/2 kg

Wykonanie

1

Nakropka i wykończenie całości:

Biszkopt czekoladowy o wymiarach 60 x 40 cm przeciąć na dwie równe części. Pierwszą połówkę nasączyć i wyłożyć masę prażynkową, następnie zaraz przykryć pozostałym biszkoptem. Na tak przygotowane biszkopty nałożyć krem i dokładnie wysmarować. Ciasto po schłodzeniu oblać glazurą orzechową.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Woda
Cukier
Spirytus
Cytryna - 1/2
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI