Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Polewa czekoladowa

Składniki

  • Non Temp Dark 0.375 kg
  • Olej 0.075 kg
  • Cukier trzcinowy 0.015 kg

Wykonanie

1

Polewa czekoladowa:

Do rozpuszczonej czekolady Non Temp Dark wsypać cukier trzcinowy, dodać ciepły olej (czekolada i olej powinny mieć podobną temperaturę ok. 40 st. C)

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Non Temp Dark
Olej
Cukier trzcinowy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI