Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mrożone ciasto francuskie surowe 370×570 mm

numer artykułu 51721
długość 370 mm
szerokość 570 mm
opakowanie 11 szt.
producent Vandemoortele

Gotowe blaty surowego ciasta francuskiego. Doskonałe do różnorodnego rodzaju wypieków zarówno na słodko, jak i na słono. Na jego bazie można przygotować rogaliki, ciasta, ciasteczka z owocami czy paszteciki. Skraca czas przygotowania ciasta i daje gwarancję powtarzalności produktu.

Sposób przygotowania:

Czas rozmrażania około 15 minut.Temperatura wypieku około 220℃. (piec wsadowy)

Czas wypieku uzależniony jest od gramatury ciasta.

Dodatkowa informacja: Ciasto należy podzielić na porcje i uformować bezpośrednio po rozmrożeniu. Czas wypieku zależy od kształtu i rozmiaru uformowanych produktów. Nie należy zamrażać powtórnie.

Warunki przechowywania:

Trwałość od daty produkcji: 18 miesięcy. Temperatura przechowywania: max. ‐18°C.

© 2008-2024 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI

Chcę zapisać się na warsztaty

Zapis nie jest równoznaczny z udziałem w warsztatach, skontaktujemy się z Tobą celem ustalenia szczegółów i dogodnej dla Ciebie formy płatności.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany przeze mnie adres email informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Polmarkus Sp. z o.o. z siedzibą w 44-120 Pyskowice,, ul. Wyszyńskiego 62 NIP 9691285173