Mrożone ciasto francuskie surowe 370×570 mm
numer artykułu | 51721 |
długość | 370 mm |
szerokość | 570 mm |
opakowanie | 11 szt. |
producent | Vandemoortele |
Gotowe blaty surowego ciasta francuskiego. Doskonałe do różnorodnego rodzaju wypieków zarówno na słodko, jak i na słono. Na jego bazie można przygotować rogaliki, ciasta, ciasteczka z owocami czy paszteciki. Skraca czas przygotowania ciasta i daje gwarancję powtarzalności produktu.
Sposób przygotowania:
Czas rozmrażania około 15 minut.Temperatura wypieku około 220℃. (piec wsadowy)
Czas wypieku uzależniony jest od gramatury ciasta.
Dodatkowa informacja: Ciasto należy podzielić na porcje i uformować bezpośrednio po rozmrożeniu. Czas wypieku zależy od kształtu i rozmiaru uformowanych produktów. Nie należy zamrażać powtórnie.
Warunki przechowywania:
Trwałość od daty produkcji: 18 miesięcy. Temperatura przechowywania: max. ‐18°C.