Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Wkładka Caramell Fill

Składniki

  • Nadzienie karmelowe Caramell Fill Callebaut 0.100 kg
  • Śmietanka 34% 0.100 kg
  • Żelatyna w listkach 0.004 kg
  • Masło 0.040 kg

Wykonanie

1

Wkładka Caramell Fill:

Zagotować śmietankę, połączyć z nadzieniem i namoczoną żelatyną. Dodać masło w temperaturze pokojowej. Wylać do form silikonowych, zmrozić.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Nadzienie karmelowe Caramell Fill Callebaut
Śmietanka 34%
Żelatyna w listkach
Masło
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI