Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus biały jogurtowo-miodowy

Składniki

  • Miód 0.200 kg
  • Żółtko 0.150 kg
  • Sok z limonki 0.100 kg
  • Skórka z limonki kg
  • Czekolada biała CHW-R2241NV Velvet Callebaut 0.100 kg
  • Jogurt naturalny 0.300 kg
  • Żelatyna 0.017 kg
  • Śmietanka 34% 0.300 kg

Wykonanie

1

Mus biały jogurtowo-miodowy:

Ubić śmietankę. Z soku z limonki, żółtek i miodu wykonać krem angielski. Do czekolady wlać krem angielski starannie mieszając. Połączyć z jogurtem i startą skórką, dodać żelatynę i na dwa - trzy razy ubitą śmietankę.  

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Miód
Żółtko
Sok z limonki
Skórka z limonki
Czekolada biała CHW-R2241NV Velvet Callebaut
Jogurt naturalny
Żelatyna
Śmietanka 34%
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI