Blat biszkoptowo-tłuszczowy z wiśniami



Składniki
- Multicake Master Martini 0.800 kg
- Jaja 0.360 kg
- Olej 0.320 kg
- Wsad owocowy wiśniowy 0.070 kg
- Frużelina cukiernicza wiśnia 0.700 kg
Wykonanie
Blat biszkoptowo-tłuszczowy z wiśniami:
Multicake, jaja oraz olej mieszamy na średnich obrotach płaskim mieszadłem przez 5 minut. Odbieramy połowę ciasta i mieszamy z wsadem owocowym wiśniowym (skoncentrowaną pastą owocową). Masę bez wsadu wykładamy na blaszkę z rantem. Następnie wykładamy masę z wsadem. Na powierzchni wykładamy łyżką jednakowe porcje Frużeliny cukierniczej wiśnia w jednakowych odstępach. Pieczemy w temp. 170 st. C przez 30 -40 minut.
Kalkulator
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".