Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat biszkoptowo-tłuszczowy z wiśniami

30-40min 170o

Składniki

  • Multicake Master Martini 0.800 kg
  • Jaja 0.360 kg
  • Olej 0.320 kg
  • Wsad owocowy wiśniowy 0.070 kg
  • Frużelina cukiernicza wiśnia 0.700 kg

Wykonanie

1

Blat biszkoptowo-tłuszczowy z wiśniami:

Multicake, jaja oraz olej mieszamy na średnich obrotach płaskim mieszadłem przez 5 minut. Odbieramy połowę ciasta i mieszamy z wsadem owocowym wiśniowym (skoncentrowaną pastą owocową). Masę bez wsadu wykładamy na blaszkę z rantem. Następnie wykładamy masę z wsadem. Na powierzchni wykładamy łyżką jednakowe porcje Frużeliny cukierniczej wiśnia w jednakowych odstępach. Pieczemy w temp. 170 st. C przez 30 -40 minut.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Multicake Master Martini
Jaja
Olej
Wsad owocowy wiśniowy
Frużelina cukiernicza wiśnia
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI