Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa orzechowa

Składniki

  • Krem roślinny Bakels 1.000 kg
  • Trufla Nugatowa 0.500 kg
  • Spirytus 0.080 kg
  • Orzechy włoskie 0.500 kg

Wykonanie

1

Masa orzechowa:

Truflę rozpuścić w kąpieli wodnej lub w mikrofalówce. Rozpuszczoną truflę wymieszać z częścią kremu roślinnego (około 150 g) i dodać spirytus. Do tak przygotowanej masy dodać resztę kremu roślinnego i ubić. Następnie dodać uprażone orzechy włoskie. Gotowy krem wyłożyć i wyrównać na drugim blacie. Odstawić do wychłodzenia.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Krem roślinny Bakels
Trufla Nugatowa
Spirytus
Orzechy włoskie
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI