Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus z kremu Brulee

Składniki

  • Mleko 0.600 kg
  • Śmietana 0.800 kg
  • Krem Brulee 0.300 kg
  • Sanatine 0.080 kg
  • Ubita śmietana 0.800 kg

Wykonanie

1

Mus z kremu Brulee:

Zagotować mleko ze śmietaną. Sanatine wymieszać z Cremem Brulee i wsypać do zagotowanych płynów. Ponownie zagotować do pierwszego "bulgnięcia". Kiedy mus osiągnie temp.ok. 30°C dodać ubitą śmietanę. Całą masę wylać na biszkopt, przykryć drugim biszkoptem i schłodzić.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Mleko
Śmietana
Krem Brulee
Sanatine
Ubita śmietana
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI