Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Masa serowa

Składniki

  • Top Cream 0.400 kg
  • Woda 0.800 kg
  • Ser tłusty homogenizowany 2.000 kg
  • Cukier puder 0.500 kg
  • Margaryna 80% 0.300 kg
  • Credi Fond Naturalny 0.800 kg
  • Woda 0.800 kg
  • Aromat Waniliowy kg

Wykonanie

1

Masa serowa:

Ubić Top Cream. Ser utrzeć z Credi Margaryną i połączyć z cukrem pudrem. Credi Fond Neutralny rozpuścić w letniej wodzie. Top Cream połączyć z masą serową i dodać Credi Fond Neutralny.  Dodać aromat.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Top Cream
Woda
Ser tłusty homogenizowany
Cukier puder
Margaryna 80%
Credi Fond Naturalny
Woda
Aromat Waniliowy
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI