Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Polewa Decorgel i wykonanie całości

Składniki

  • Dekorgel biały 0.400 kg
  • Dekorgel nautralny glamour 0.100 kg
  • Woda 0.125 kg
  • Belnap 0.125 kg
  • Czerwony barwnik kg

Wykonanie

1

Polewa Decorgel i wykonanie całości:

Wykonanie polewy: zagotować Belnap z wodą i dodać do dekorgelu.

Wykonanie całości: po wypieczeniu ciasta frangipane wylać krem brulee na ciasto i schłodzić. Następnie przesmarować warstwą owocową. Lekko schłodzić i wylać krem czerwone pomarańcze. Schłodzić ciasto i udekorować polewą dekorgel.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Dekorgel biały
Dekorgel nautralny glamour
Woda
Belnap
Czerwony barwnik
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI