Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Biszkopt Camargo

25-30min 170-180o

Składniki

  • Fiorfiore camargo 0.250 kg
  • Jaja 0.125 kg
  • Woda 0.025 kg
  • Cukier 0.050 kg
  • Masło 0.100 kg
  • Żółtka 0.040 kg

Wykonanie

1

Biszkopt Camargo:

Biszkopt Camargo (proporcja na formę 20 x 30 cm - 2 biszkopty): wszystkie surowce mieszać przez 5 min. na średnich obrotach liściem. Piec ok. 25-30 min. w temp. 170-180 ºC.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Fiorfiore camargo
Jaja
Woda
Cukier
Masło
Żółtka
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI