Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Blat biszkoptowy

25-30min 180o

Składniki

  • Braun Bisquick 0.400 kg
  • Jaja 0.200 kg
  • Woda 0.800 kg

Wykonanie

1

Blat biszkoptowy:

Ciasto biszkoptowe wymieszać na szybkich obrotach 6-7 min., wlać do formy, odpiec w temp. 180 st. C przez 25-30 min. Odpieczony blat biszkoptowy wyłożyć na blachę i nakropić.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Braun Bisquick
Jaja
Woda
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI