Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Połączenie ciasta

Składniki

Wykonanie

1

Połączenie ciasta:

W tortownicy o średnicy 20 cm na spód wyłożyć spód waniliowy, na wierzch warstwę musu czekoladowego. Następnie wyłożyć żelkę malinową i ściąć. Wyłożyć delikatnie mus brzoskwinia z marakują, wyrównać wszystko i ściąć ponownie. Wyciągnąć z formy, pokryć białą polewą Diamond. Udekorować.

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI