Zapraszamy do naszego sklepu online
EN
+48 32 30 19 100
Wspólnie tworzymy rozwój

Mus biała czekolada

Składniki

  • Ariba Bianco Diamante 0.268 kg
  • Master Gourmet 0.180 kg
  • Kremówka ubita z dodatkowym Master Gourmet 0.180 kg

Wykonanie

1

Mus biała czekolada:

Rozpuszczamy czekoladę z Master Gourmet jak w recepturze. Temperatura ganaszu nie powinna być wyższa niż 36 st. C. Łączymy z ubitą kremówką (do której dodajemy Master Gourmet wg uznania). Gotowy mus szprycujemy gładką tylką na schłodzone ciasto. Odstawiamy do zamrażarki na 30 minut

Kalkulator

Aby dokonać przykładowej kalkulacji, proszę wprowadzić wartość w polu "waga docelowa" w kilogramach, następnie kliknąć pole "Przelicz", znajdujące się pod recepturą.
Ceny produktów można zmieniać w polu "cena za kg", aby dopasować je do kosztów indywidualnych.
W celu wydrukowania kalkulacji proszę kliknąć przycisk "Wydrukuj kalkulację".
kg ostatecznego produktu.

Jeśli chcesz otrzymać inną wagę, wpisz ją i kliknij „przelicz”.

*Kalkulator nie uwzględnia strat

Składnik Waga wg receptury (kg) Waga docelowa (kg) Cena za kg Wartość
Ariba Bianco Diamante
Master Gourmet
Kremówka ubita z dodatkowym Master Gourmet
reset
Cena za kg: Przelicz
Cena za sztukę: Przelicz
© 2008-2025 - Polmarkus Sp. z o.o. realizacja PIDI